• |
ide | kryesore

9 mënyra për buzë sa më të plota (Foto)

Arkiva, Stil
lips.jpg

Buzët janë tipari më i dukshëm i fytyrës, dhe për ti bërë ato të duken më të plota këto mënyra të treguara më poshtë do t’ju ndihmojnë.

Nuk bëhët fjalë për trajtime ose kremëra, thjesht në kushte shtëpie buzët tuaja mund të duken tepër tërheqëse.

  

 

 

 

Kthehu