• |
ide | kryesore

Dorina Mema: Nisa operacionin plastik dhe e lashë përgjysëm (FOTO)

Arkiva, Paparazzi
64024aa0d63ed2a327823197f04903fb.jpg

“Kam qenë rreth 27 vjeç, kur vendosa të bëja buzët por e lash përgjysmë sepse kisha frikë. I kam fobi gjilpërat, sapo filloi injektimi i kërkova të ndalonin dhe nuk vazhdova më. Por përsëri i kam 2 shenja,” tregon ajo.

Por, pavarsisht kësaj, Mema nuk e eleminon mundësinë që të bëj një ndërhyrje tjetër. “Dua të bëj hundën, vajza ma bën këtë punë duke ma përmendur. Por doktoresha ime nuk më lë, të paktën tani për tani jo. Dëgjoj fëmijë që rriten duke parë fotot e Kim Kardashian dhe s’e kuptoj pse tërhiqen nga ai model” shtoi ajo.

 

Kthehu