• |
ide | kryesore

Berisha për përgjimet e trafikantëve të drogës: Të mëdhenjtë janë narko-çakot dhe Noriega

I pakategorizuar
20638088_846776028816639_48626869422338398_n.jpg

Ish-kryeministri Sali Berisha duke marrë shkas nga përgjimet e trafikantëve të drogës të bëra publike dy ditët e fundit, ka akuzuar kryeministrin Edi Rama dhe Drejtorin e Policisë Haki Çako si të përfshirë.

Në përgjime dilte biseda për një person të fuqishëm në Tiranë, për të cilin trafikantët shpreheshin se “Këto pako me para, janë për më të madhin në Tiranë”.

Sipas Berishës, të mëdhenjtë janë narko-çakot dhe më i madhi fare Noriega, emri me të cilin ka ‘pagëzuar’ kryeministrin Rama.

 

 

 

Kthehu