• |
ide | kryesore

Studimi/ Një shenjë shumë e fortë për të kuptuar nëse burri ju tradhëton

Stil

Një grua e cila shqetësohet se a po e tradhton burri, mund t’i testojë më shumë dyshimet duke u bazuar në një shenjë.

Një studim, pas analizave dhe eksperimenteve të ndryshme, ka zbuluar se meshkujt inteligjentë janë më pak të prirë që t’i tradhtojnë partneret.

Hulumtuesit pohojnë se kjo ndodh për shkak se meshkujt e mençur e vlerësojnë më shumë monogaminë sesa meshkujt me inteligjencë më të ulët.

Sa më inteligjent të jetë burri, aq më shumë mundësi ka që ai të jetë besnik në lidhjen e tij.

Megjithatë, e njëjta gjë nuk mund të thuhet për gratë. Nuk ka ende ndonjë dëshmi se gratë inteligjente janë më pak të prira t’i tradhtojnë burrat megjithëse studimet kanë treguar se femrat tradhtojnë po aq shumë sa meshkujt.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Kthehu