• |
ide | kryesore

3 shenjat që tregojnë se një femër ka kohë pa bërë seks

Stil

Në një lidhje në çift seksi ka prioritet. Rezultati i një jete aktive seksuale është një bashkëjetesë e lumtur. Edhe në qoftë se kemi kaluar një ditë të lodhshme dhe stresuese, kur vjen fjala tek seksi nuk ka refuzim. Ndryshe nga meshkujt, femrat janë ato të cilat shfaqin shumë lehtë shenjat që tregojnë se kanë kohë pa bërë seks.

Ja cilat janë 3 shenjat treguese për një femër që ka kohë pa bërë seks:

Vetëvlerësimi i ulët

Në momentin kur një femër ka kaluar një kohë të gjatë pa kryer marrëdhënie seksuale, vetëvlerësimi që ka ndaj vetes është shumë i ulët.

Jeni më pak sociale

Një tjetër shenjë e cila tregon se një femër nuk ka kryer marrëdhënie seksuale është kur ajo nuk është shumë e komunikueshme dhe është e mbyllur në vetvete.

Mungesa e gjumit

Mungesa e gjumit është një tjetër shenjë e mungesës seksuale për femrat.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Kthehu