• |
ide | kryesore

“Mos bëni seks për Shën Valentin”

Stil

“Mos bëni seks për Shën Valentin” – është apeli i autoriteteve tajlandeze për adoleshentët e vendit, duke i ftuar ata për një 14 shkurt në mësim të adoleshencës.

“Bëni një darkë speciale, por mos bëni seks”, – thuhet në sloganin e fushatës së nisur nga zyra për promovimin e vlerave morale.

Me këtë iniciativë të nisur që një vit më parë autoritetet lokale përpiqen të tërheqin vëmendjen për rrezikun e shtatzënive të padëshiruara dhe për përhapjen e sëmundjeve seksualisht të transmetueshme.

“Tajlanda, – pohon ministria e shëndetësisë, – është vendi me numrin më të lartë të shtatzënive tek adoleshentet, shumë prej të cilave detyrohen të abortojnë në klinika, në kushte të rrezikshme”.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Kthehu