• |
ide | kryesore

user 10

Ozcan Deniz, drejt divorcit

Ozcan Deniz dhe bashkëshortja e tij Feyza Aktan, janë martuar dhe janë bërë prindër për herë të parë brenda vitit …

Kthehu