• |
ide | kryesore

Sa zgjat seksi? Flasin vetë çiftet

Filmat dhe shfaqjet televizive, zakonisht përshkruajnë skena seksi gjithë pasion që zgjasin gjithë natën, por shumica prej nesh e dinë …

Çiftet e ndara për vitin 2017

Tyga dhe Kylie Jenner-Ishim mësuar t’i shihnim bashkë dhe dukej se lidhja po shkonte mirë.“Ai është dashuria e saj e …

Kthehu