ide | kryesore
vetonsurroi1479684561.jpg

Qarkullimi i lirë i eshtrave

Nga Veton Surroi 1. Ka njëzet vjet e ca që politikanë dhe ish-politikanë, diplomatë e burokratë perëndimorë do të dalin ritualisht …

Manchester_ArmedPolice-752x440.jpg

Terrori si normalitet!

Nga Felix Steiner (Opinionist në Deutsche Welle) …dhe tani Mançesteri! Përsëri terror në zemër të një metropoli të Evropës. Një …

0
Kthehu