• |
ide | kryesore
vetonsurroi1479684561.jpg

Njeriu ynë në Afganistan

Nga Veton Surroi 1.  Qe ftesë jo e zakonshme për të promovuar një libër: një kolonel i forcave speciale që …

vetonsurroi1479684561.jpg

Qarkullimi i lirë i eshtrave

Nga Veton Surroi 1. Ka njëzet vjet e ca që politikanë dhe ish-politikanë, diplomatë e burokratë perëndimorë do të dalin ritualisht …

0
Kthehu