ide | kryesore
sokol-shameti.jpg

Pse nuk e përkrah “Zharrëzën”

Nga Sokol Shameti Marshimi i grevistëve të Zharrëzës më shumë se të mbështetet qorrazi, meriton të ndihmohet për të mos përfunduar …

FB_IMG_1487831906574.jpg

Ku gënjen Kadare për Enverin?

Nga Gazmend Kapllani/Kadare eshte dhe do mbetet shkrimtar i madh. Por Enver Hoxha me Hrushovin nuk u ndesh per te …

Capture.PNG

Një ambasador si Lu edhe për Kosovën

ARDIAN HAXHAJ​/Çdo projekt që bëhet për ta rregulluar, tejkaluar ose përmirësuar prishjen, ngecjen, stagnimin etj., gjithmonë fillon nga analizimi i …

0
Kthehu