• |
ide | kryesore
arben idrizi.jpg

Mbi Gjykatën Speciale

Megjithëse e përçmuar, e fyer, e sharë dhe e injoruar, presidentja e Republikës së Kosovës, znj. Atifete Jahjaga, deri më …

0001.jpg

Enveri i Kosoves

Enver Hoxha i Kosovës nuk është i njëjtë me Enver Hoxhën e Shqipërisë, as në bëmat e tij, as në …

foto edit.jpg

Buzëqeshja elektorale e Thaçit

Hashim Thaçit nuk i ka lëvizur asnjë milimetër buzëqeshja kur disa studentë lëshuan fjalë fyese ndaj tij ndërsa po dilte …

lela.jpg

Libri i Blushit, letërsi nga ekzili

Kur e pyetën kryetarin e Donacioneve Kombëtare për Artet në Amerikë se në ç’kuptim ishte përdorur në raportet e tyre …

Andi_Bushati (1).jpg

Unë nuk jam mik i Erdoganit

Përtej tamburëve me tingëllim ottoman, përtej deklaratave shokuese se Kosova qënkësh Turqi, përtej ndryshimit të beftë të doktrinave për të …

foto edit.jpg

Letër me ke çu…

Që kur ajo gruaja socialiste e Beratit ishte e gatshme të rrinte pa bukë vetëm t’i shihte bashkë Nanon me …

0
Kthehu