• |
ide | kryesore
BLEONA AAA.jpg

Zbulohet miliarderi i Bleonës

Diçka e madhe po vjen nga Bleona dhe kësaj rradhe, në mos ndonjë “shashkë” të cilave ia shohim shpesh tymin, …

Kthehu