• |
ide | kryesore
Madona.jpg

Madonna, mama me 2 binjake!(Foto)

Adoptimi i fëmijëve apo binjakët janë tashmë ndodhi normale në familjet e aktorëve dhe këngëtarëve amerikanë. Vetëm pak ditë më …

Kthehu