• |
ide | kryesore
Nelly.jpg

Nelly parashikon fitoren e botërorit

Orakulli i këtij botërori është një elefant. Nelly parashikoi fitoren e Gjermanisë ndaj Brazilit dhe tani ka bërë parashikimin për …

0
Kthehu