• |
ide | kryesore

Vipat që vuajnë nga depresioni

Shumë të famshmëve u është dashur të përballen me sëmundje mendore dhe kanë gjetur guximin t’i luftojnë duke folur për …

Së bashku dhurojmë jetë!

Ditën e hënë, më 18 qershor, Alpha Bank Albania në bashkëpunim me Fondacionin “Fundjavë Ndryshe”, organizoi Ditën e Dhurimit të …

Kthehu