• |
ide | kryesore

Elvana Gjata një tjetër hit

Arkiva, Syri i Lapsit
elvana1.jpg

Kënga "Disco Disco" arrin në rreth 2 milion klikime. Tjetër sukses i Florit, Elvanës dhe Kaos nga Prishtina.Kthehu