• |
ide | kryesore

Nje jave Rafting, nje jave Ralfing

Arkiva, Paparazzi
meta.jpg

Ilir Meta ishte keto dite ne Izrael per nje vizite zyrtare. Por sic duket nga kjo foto ai ka gjetur edhe pak kohe te lire per te shetitur neper Tel Aviv me biciklete. Ne kete foto ai gjendet nen shoqerine e Sekretarit per Marredheniet Nderkombeare ne LSI, Ralf Gjoni. Nisur nga emri i ketij te fundit dhe nga vizitat e shpeshta te Kryetarit te Kuvendit ne Kanionet e Osumit, ku ai eshte fotografuar disa here duke bere rafting, nje nga bashkepunetoret e LSI, Ylli Dylgjeri, shkruan ne komentin e fotos ne Facebook, "Nje jave Rafting, nje jave Ralfing".Kthehu