• |
ide | kryesore

Birra, futboll dhe… muhabet në BrauHaus

Arkiva, Stil
arvizu.jpg

Nëse jeni tifoz futbolli por dhe qejfli i birrave, qofteve dhe salçiçeve nuk ka vend më të mirë se BrauHaus për të ndjekur kampionatin botëror Brazil 2014. Këtu, nëse ekipi juaj humbet, dhimbja kapërdihet më lehtë. Dhe kjo nuk ka nevojë për koment. Personazhet e mbledhur në këtë tavolinë janë të gjithë tifozë me Gjermaninë. Pas eleminimit të Amerikës, edhe ambasadori Arvizu është bërë me ekipin e Lëv, në respekt të Jurgen Klismanit, gjermanit që drejon skudarën e SHBA.