• |
ide | kryesore

Goool! Goool! Goool! Goool! Goool! Goool! Goool! Gjermanët shpartallojnë Brazilin

Arkiva, Sport
brazili.jpg

Përfundon ndeshja Brazil- Gjermani me një rezultat historik. Gjermania shpërtheu në 30 minuta duke shënuar pesë gola me Muller, Klose, Kroos(2) dhe Kedira…! Dhe në pjesën e dytë shënon edhe Shurle dy gola. 7 me 1 ne Belo Horizonte, bie Brazili dhe shënohen rekorde. Klose hyn në histori.