• |
ide | kryesore

Mami Çiljeta në ditët e nxehta

Arkiva, Paparazzi
ciljeta.jpg

Ikën kohërat e festave dhe netëve pa gjumë gjatë stinës së verës. Tani Çiljeta është mami dhe Fernando i vogël duhet të shijojë detin. Ndërsa ne të tjerët linjat e mamasë së tij. Kthehu