• |
ide | kryesore

Dar Bar në Drimadhes

Arkiva, Stil
darbar.jpg

Edhe këtë verë, Dar Bar mbetet vendi më i veçantë për të shijuar detin dhe muzikën. Kokteje të veçanta me vodkë dhe pjepër apo kafja freskuese Dardanski, ta bëjnë pushimin më të bukur. Një copë Tirane dhe Prishtine të bashkuara në një vend magjik. Bravo Dardanit edhe për këtë vit.