• |
ide | kryesore

Nelly parashikon fitoren e botërorit

Arkiva, Sport
Nelly.jpg

Orakulli i këtij botërori është një elefant. Nelly parashikoi fitoren e Gjermanisë ndaj Brazilit dhe tani ka bërë parashikimin për finale. Fituesi i trofeut do të jetë Gjermani.   Në një park të Hanoverit, në Gjermani, Nelly e futi dy herë topin mes dy shufrave që kishin flamurin e Argjentinës dhe e injoroi portën me flamurin e Gjermanisë. Elefanti Nelly ka bërë parashikime të sakta për rezultatet edhe në Botërorin e Afrikës së Jugut.Kthehu