• |
ide | kryesore

Nudo në market për të blerë sanduiç

Arkiva, Syri i Lapsit
nude.jpg

 

Një grua nudo hyri si pa të keq në një market për të blerë një sanduiç dhe askujt nuk i bëri përshtypje. Klientët e tjerë të marketit që gjendej pranë një pike karburanti, në një autostradë të Krakovit, në Poloni, vazhduan të qetë të bënin pazarin apo edhe të mbanin radhë pas gruas për të paguar. Të vetmit që i bëri përshtypje kjo situatë e pazakontë, ishte një motorist që bëri edhe filmimin me celular.


Kthehu