• |
ide | kryesore

Frikë dhe spektakël

Arkiva
dallge ne australiiiii.jpg

Këto foto u bënë në plazhin Curl Curl, në Australi. Dallgët e pazakonta kanë shkaktuar frikë tek pushuesit, por pamje spektakolare.