• |
ide | kryesore

Brad dhe Angelina martohen në film

Arkiva, Paparazzi
angelina.jpg

Kanë filluar të bijnë këmbanat e martesës për  Brad Pitt dhe Angelina Jolie… ose aty afër.

Ndërkohë që  të gjithë po presin me padurim martesën e çftit të bukur hollivudian, që janë së bashku prej më shumë se 9 vitesh dhe zyrtarisht fejuar në prill të vitit 2012, ceremonia do të bëhet, por  në ekranin e kinemasë.


Sipas The Hollyëood Reporter, çfti do të ngjitet ne altar për të shkëmbyer betimet e tyre në filmin e ardhshëm të titulluar By the sea, që është filmi i parë që i bashkkon ata në ekranin e kinemas që nga realizimi i Mr& Mrs Smith (2005)

By the Sea do të jetë një realizim që do të mbajë firmën e çiftit në skenar, regji dhe produksion.

Kthehu