• |
ide | kryesore

Filmi për 50 hijet e Greyt. Ja video

Arkiva, Syri i Lapsit
is (3).jpg

Filmi per 50 hijet e Greyt, historia pasionante dhe seksuale në mes një burri të pasur që vdiste për femrat, dhe një studenteje të virgjër 22 vjecare do ta kete premieren e fij botërore në ditët rreth Shën Valentinit të vitit të ardhshëm. Duke pasur parasysh suksesin letrare të trilogjisë të shkruar nga E.L. James sidomos në botën femërore, pritet që edhe adaptimi kinematografik i këtij romani të ngjallë interes të madh. Regjizori i filmit tejet erotik do të jetë  ndërsa në rrolet kryesore Ende nuk dihet se kush nga rrjetet e kinemave shqiptare e ka kontraktuar këtë film. Ja pamjet e para të tij. 


 

 

Kthehu