• |
ide | kryesore

Kur i kruhet elefantit

Arkiva
diaporama.jpg

Një Polo dhe dy pasagjerë të tmerruar, e gjetën veten në vendin e gabuar, në momentin e gabuar, kur një elefant gjigand ndaloi për t'u krruar në tavanin dhe kofanon e makinës.