• |
ide | kryesore

Një ide origjinale për të shitur pjeshka

Arkiva, Stil
pjeshka-2.jpg

Fantazia i ka rezultuar e suksesshme një biznesmeni kinez. Atij i është dashur të investojë pak tek pjeshkat e tij, duke i veshur ne menyre tejet te vecante, por ama ka arritur të ketë një sukses të jashtzakonshëm në shitjen e tyre në ditën e Shën Valentinit, 75 dollarë për 9 pjeshka.


 


 

 

Pjeshkat te veshura me mbathje qe nxisin jo vetem shijen por dhe fantazine