• |
ide | kryesore

Një Sam Sung që punon për Apple

Arkiva, Pikante
sam sung.jpg

Të punosh për Apple dhe të kesh emrin e "armikut për vdekje", Sam Sung. Kjo e pazakontë ka për protagonist një specialist të kompanisë amerikane, Apple. Dhe ai ka ditur ta shfrytëzojë këtë më së miri. Kartë -vizitën e tij, me një medalion dhe një T -Shirt me stampën e Apple, ai i ka nxjerrë në shitje në eBay. Deri tani ankandi ka arritur në 80 mijë dollarë. Sam Sung thotë se paratë do t'i dhurojë për bamirësi.