• |
ide | kryesore

Nje kovë me ujë dhe akull për shpikësin e Facebook

Arkiva, Syri i Lapsit
mark.jpg

Gjithçka bëhet per bamirësi. Nje kovë me ujë dhe akull e lëshuar në kokë. Mark Zuckerberg, themeluesi i Facebook, i është bashkuar një nisme për mbledhjen e sa më shumë fondeve për të sëmurët me sklerozë. Kjo inisiativë ka mbledhur mjaft emra të njohur të ekranit dhe Show bizz ne SHBA. Pjese e asaj që ka marrë emrin si “sfida e kovës se ngrirë” është bërë edhe Mark që i ka lëshuar një sfidë të hapur miliarderit të Microsoft, Bill Gates. A do ti përgjigjet sfidës Gates. Mbetet për t'u parë.