• |
ide | kryesore

Venecia, qyteti i romancës dhe i seksit

Arkiva
venecia.jpg

Një çift është fotografuar duke kryer marrëdhënie seksuale mbi çatinë e një ndërtese, në qytetin e Venecias, në mes të ditës.