• |
ide | kryesore

Kur gjen krokodilin përballë në det

Arkiva, Syri i Lapsit
krokodili.jpg

Boca Paila, Meksisë: Një turist hyn në det në plazhin e rezervës natyrore të Sian Ka’an, por pak sekonda më pas sheh që një krokodil i vjen përballë. Turisti përpiqet të dalë në breg, ndërsa krokodili, rreth 3.5 metra i gjatë, i afrohet. Do të shpëtojë kur dikush nga plazhi i hedh krokodilit një objekt që i tërheq vëmendjen dhe e largon. Filmimi u bë nga një mik i turistit që ishte në rrezik, i cili e publikoi në Facebook.