• |
ide | kryesore

Berlin, plazhi më i madh i mbuluar në botë

Arkiva, Stil
gjermani1.jpg

Plazhi më i madh i mbuluar në botë ndodhet në Berlin. Palma, 400 shezlongë dhe … asnjë re në qiell. Oazi ndodhet në kryeqytetin e Gjermanisë dhe quhet “The Tropical Island Resort”. Ai mund të kënaqë të paktën 6 mijë vizitorë. Janë 50 mijë bimë të mbjella dhe ka aq hapësurë sa mund të luash edhe volejboll në rërë… 
Kthehu