• |
ide | kryesore

Pa fjalë, vallëzimi i një 97 vjeçareje

Arkiva, Syri i Lapsit
plaka.jpg

Është nga Torino, dhe ka plot 97 vjet mbi shpatulla. Mund të ketë kushedisa nipër dhe mbesa. Por ajo që të lë pa fjalë është vallëzimi i saj para kamerave. Një vallëzim i cmendur nën notat napoletane duke u dhënë një leskion “të rinjve fallso”. Në pritje për të mësuar kush është sekreti I saj nuk na mbetet gjë tjetër veçse të shijomë videon që tashmë ka pushtuar rrjetet sociale në internet.