• |
ide | kryesore

Pas 33 vitesh, shitet një copë nga torta e dasmës së Dianës

Arkiva, Stil
torta okkk.jpg

Një koleksionist privat ka bërë të tijën një fetë nga torta e dasmës së princeshës Diana dje princit Karl e mbajtur 33 vjet më parë. Ëmbëlsira, akoma në kutinë e saj të prezantimit e zbukuruar me të bardhë dhe argjend origjinal u shit në një ankand online për 1375 dollarë. Copa e tortës ishte akoma në letrën e saj të shërbimit. Natyrisht, atij që e përvetësoi i është thënë që as të mos provojë ta hajë…! 
Kthehu