• |
ide | kryesore

Ju prezantojmë Mariana Rodriguez

Arkiva, Paparazzi
rodrigez.jpg

Emri i saj nuk thotë gjë por mbiemri mund të jetë një garanci. Mariana Rodriguez, 24 vjeçare, me origjinë venezueljane dhe me një trup që nuk mund t’ja heqësh sytë. Nuk ka asnjë lidhje farefisnore me Belen por sigurisht që ka gjakun latin që i çmend italianët. Konkurrentja e ardhëshme e Pechino Express u ka tërhequr vëmendjen paparacëve gjatë një xhiroje për shopping në Milano. Këmishë të bardhe dhe pa recipeta…!

Ka lindur në Karakas. Është më e vogla e 4 motrave dhe në venat e saj rrjedh gjak amerikan, kuban dhe portorikan. Për të nuk dihet shumë përveçse është modele dhe është shumë e bukur. Në televizion është parë në programin “Veline”.  Për momentin po investon gjithçka në pamjen e saj ndërsa është një “gjah” i ri për fotografët.


Kthehu