• |
ide | kryesore

Pamela Anderson, siç nuk e keni parë

Arkiva, Paparazzi
pamela.JPG

Harrojeni gjoksin e saj eksploziv me kostum banje të kuq në telefilmin kult “Baywatch” sepse Pamela Anderson ka ndryshuar komplet pamjen e saj për revistën “Notofu”. Aktorja duket me një truk të lehtë dhe veshje gështenjë, sy blu duke pozuar si një kukull porcelani. Në këtë mënyrë aktorja ka hedhur pas krahëve pamjen sexbomb që për momentin duket e largët. Kjo ka qenë një verë e lëvizshme për Pamelën. U martua për herë të dytë me Rick Salomon por pas kap javësh kërkoi divorcin dhe megjithatë ndërroi mendje kur shkoinë gjykatë. Të dy, janë fotografuar të lumtur dhe të dashuruar në Kopenhagen të Danimarkës. “Eshtë burri i vetëm që kam besim pas fëmijëve të mi – thotë aktorja.Kthehu