• |
ide | kryesore

E pabesueshme/ Një shishe Whisky me një frymë, për 13 sekonda

Arkiva, Syri i Lapsit
Screen_Shot_2014-09-04_at_094743-1.png

Një 27 –vjeçar postoi një video në Youtube për të treguar se ai është i aftë të pijë një shishe Whisky me një frymë, për 13 sekonda. Will Williams u filmua nga disa miq të tij. Sapo u postua në Youtube, videoja nisi të bëjë xhiron e botës. Teksa Will përpin të gjithë pijen alkoolike, në sfond dëgjohen zërat e miqve të tij që e thërrasin “kafshë”. Dhe në kë rast, kanë të drejtë…!

Kthehu