• |
ide | kryesore

Japoni, zhvillohet festivali i penisit

Arkiva, Syri i Lapsit
penis.jpg

Një festival i madh i penisit dhe vaginë është zhvilluar këto ditë në Japoni. Mijëra qytetarë kanë dalë për të festuar duke mbajtur në dorë çdo gjë që ka formën e organit gjenital.