• |
ide | kryesore

Ceca është terroriste

Arkiva, Paparazzi
ceca.jpg

Të jesh e bukur nuk do të thotë se nuk mund të jesh e rrezikshme. Të paktën kjo vlen për këngëtaren serbe Svetlana Razantovic, e njohur me emrin Ceca. Shtetet e Bashkuara të Amerikës e konsiderojnë si terroriste. Ish -e dashura e Arkanit, kreut të grupit famëkeq të paraushtarakëve serbë, të quajtur “Tigrat”, figuron në listën e zezë të ambasadës amerikane në Begorad. Emri i saj u regjistrua nën kodin 410, që do të thotë “për terrorizëm dhe grupe terroriste”, që prej vitit 2003, ku u arrestua në aksionin “Sabja”, raporton Zhurnal. 


Kthehu