• |
ide | kryesore

Brezaret e Honge Hani

Arkiva
corbis_42-56624379.900x600.jpg

Fushat e orizit në provincën kineze të Yunnan -it. Brezaret e Honghe Hani kultivohen prej 1 200 vjetësh dhe mbrohen nga Unesco. Ofrojnë ushqim për miliona njerëz një pamje spektakolare.