• |
ide | kryesore

Sytë nga qielli, sot “përgjaket” Hëna!

Arkiva, Stil
hena ok.jpg

Eklipsi i Hënës këtë mëngjes, ka qenë i dukshëm në Amerikën e Veriut, Australi dhe Japoni. Hëna, pasi është rrotulluar nën hijen e Tokës rreth orës 11.15, është errësuar rreth orës 12.25, për tu shfaqur sërish me një ngjyrë të kuqe më pas, njësoj si Marsi. 

Kthehu