• |
ide | kryesore

Kjo reklamë ka shkaktuar 517 aksidente në një ditë

Arkiva, Stil
reklama.jpg

Një reklamë e cila tregon gjoksin e një gruaje është fajësuar për më shumë se 500 aksidente trafiku në një ditë. Reklama është e vendosur në një kamion të madh i cili shëtit rreth e qark Rusisë duke treguar një gjoks të një femre e cila e prek atë me duar. Gjatë rrugës së kamionit, shoferë të ndryshëm hutohen dhe në këtë mënyrë humbasin drejtimin e makinës duke shkaktuar aksidente, kaos dhe trafik. Janë raportuar një total prej 517 aksidente në afërsi të kësaj reklame. /lapsi.al/



Kthehu