• |
ide | kryesore

Një SPA e cuditshme. Ku lahesh me birrë

Arkiva, Stil
beer spa.jpg

Te mirat e të larit në birrë janë provuar që në Mesjetë dhe një spa në Republikën Çeke e ka vënë kBenefitet e të larit në birrë janë provuar që në Mesjetë dhe një spa në Republikën Çeke e ka vënë këtë pije në qendër të trajtimeve që ofron. The Beer Spa, në Pragë u lejon klientëve të saj banjo të gjata në vaska të mbushura me të gjithë përbërësit  e përdorur për fermentimin e birrës, në një temperaturë konstante prej 37 gradë celcius dhe vazhdimisht e bulëzuar për të “lejuar shkrirjen e përbërësve”, duke çliruar vitamina, karbohidrate dhe proteina.   Gjatë një sesioni 30 minutësh Bar dhe SPA, klientët mund të konsumojnë pa limit birrë të freskët të bërë në shtëpi, para se sa të vazhdojnë me sesionin relaksues në një shtrat të ngrohur, ose me 20 minuta masazh. Trajtimet 80 paund personi, shiten si një mundësi për “të trajtuar trupin brenda dhe jashtë”duke i lënë vizitorët edhe më të fuqishëm e plot energji në fund. Është e këshillueshme gjithashtu që për të përfituar plotësisht nga ky trajtim , klientët të mos lahen 12 orë pas vizitës në spa.  “Është një terapi spa shumë e vjetër dhe unike, ku vetëm materiale natyrale përdoren,” thotë kompania. “Birra që serviret në Beer Spa, prodhohet duke përdorur teknika tradicionale çeke. Banjat me birrë janë si për çfte, ashtu dhe për persona single dhe për t’u siguruar se keni pirë mjaftueshëm birrë, kompania e pajis çdo vizitor me nga një shishe birrë Bernard në dalje, si suvenir.të pije në qendër të trajtimeve që ofron. The Beer Spa, në Pragë u lejon klientëve të saj banjo të gjata në vaska të mbushura me të gjithë përbërësit e përdorur për fermentimin e birrës, në një temperaturë konstante prej 37 gradë celcius dhe vazhdimisht e bulëzuar për të “lejuar shkrirjen e përbërësve”, duke çliruar vitamina, karbohidrate dhe proteina. Gjatë një sesioni 30 minutësh Bar dhe SPA, klientët mund të konsumojnë pa limit birrë të freskët të bërë në shtëpi, para se sa të vazhdojnë me sesionin relaksues në një shtrat të ngrohur, ose me 20 minuta masazh.Trajtimet 100 euro personi, shiten si një mundësi për “të trajtuar trupin brenda dhe jashtë”duke i lënë vizitorët edhe më të fuqishëm e plot energji në fund. Është e këshillueshme gjithashtu që për të përfituar plotësisht nga ky trajtim , klientët të mos lahen 12 orë pas vizitës në spa.  “Është një terapi spa shumë e vjetër dhe unike, ku vetëm materiale natyrale përdoren,” thotë kompania. “Birra që serviret në Beer Spa, prodhohet duke përdorur teknika tradicionale çeke. Banjat me birrë janë si për çfte, ashtu dhe për persona single dhe për t’u siguruar se keni pirë mjaftueshëm birrë, kompania e pajis çdo vizitor me nga një shishe birrë Bernard në dalje, si suvenir.