• |
ide | kryesore

Kufijtë më të çuditshëm në botë (foto)

Arkiva, Stil
shba meksike.jpg

Dallohen kollaj ose duhet vëmendje për ti dalluar. Janë kufij mes shtetesh. Janë ata natyralët, që ndajnë shtetet nëpërmjet lumenjve apo ujëvarave. Janë edhe ata që u mjafton vetëm një shirit adeziv apo një shenjë në mes të rrugës për të kuptuar se aty kalohet nga një shtet në tjetrin. Fotot më poshtë janë edhe një ëvshtrim nga hapësira nëpërmjet NASA ku duket qartë diferenca mes dy vendeve. Foto lart kufiri mes SHBA dhe Meksikes. /lapsi.al/Koreja e Veriut – Koreja e Jugut

Haiti – Republika Domenikane

Suedi – Norvegji

Hollande – Belgjike

Gjermani – Çeki

Kthehu