• |
ide | kryesore

Zogu i Tunës, tani në versionin folk (video)

Arkiva, Syri i Lapsit
zogu i tunes.jpg
Të provokuara nga këngëtarja e famshme, Tuna, me hitin e saj “Felix”, duket se këngët rreth “zogut” nuk ndalen.
Këtë herë kënga vjen në një version tjetër, në atë folk. Muzika është marrë nga hiti “Made in Romania”, i këngëtarit të vogël e të talentuar rumun, Ionut Cercel.
Një grup artistësh nga Kosova, nën drejtimin e producentit dhe këngëtarit Naim Krasniqi, kanë sjellë në versionin folk këngën “Zogu më i mirë prej krejtve”. Një mënyrë kjo, si edhe për të ironizuar këngëtaren Tuna.


Kthehu