• |
ide | kryesore

Gjergj Leka, një këngë pas dronit mbi Beograd

Arkiva, Syri i Lapsit
gjergj leka.jpg

Kantautori i njohur Gjergj Leka është frymëzuar nga disa ngjarje të akualitet për të kompozuar, shkruar dhe kënduar një këngë të veçantë. Teksti me humor dhe ironik, përmend jo vetëm disa fenomene të fundit por edhe personazhe të njohur të ekranit. Një këngë aktualiteti që mund ta ndiqni në videon e mëposhtme.