• |
ide | kryesore

Del vidioja e filmit “50 hijet” që cmend gratë

Arkiva, Syri i Lapsit
trajr.png

Libri pati një bujë të madhe ku shiti miliarda kopje në të gjithë botën, por filmi i “50 hijet e Grejit” po tërheq më shumë vëmendje.

Pas trailerit të parë të filmit, producentët shfaqin trailerin e dytë ku në qendër vendosen dy aktorët Jamie Dornan dhe Dakota Johnson në skenat e tyre “erotike”. Ky film do jetë premierë botërore në 14 shkurt të 2015-tës, në ditën e të dashuruarve “Shën Valentin”.