• |
ide | kryesore

Ja si janë modelet pa fotoshop (foto)

Arkiva, Stil
modelja pa5.jpg

Lara Stone  e cila lindi fëmijën e parë majin e kaluar ka pozuar nudo për System Magazine në disa foto pa fotoshop. Ajo ka bërë këtë zgjedhje për të treguar se edhe modele të famshme si ajo kanë defekte dhe janë femra normale si çdo femër tjetër.

Kthehu